Tähtipölyä ja katsomon siivousta – Joulushow (osa 2)

Joulushow Kailan ensimmäinen esitysviikonloppu on onnellisesti ohitse – ja viisi viikonloppua vielä edessä!

Itse show on tyyliä, taitoa ja kimallusta; verkkarit ja treenivaatteet vaihtuvat Kitte Klemettilän luomuksiin ja alan ammattilaiset huolehtivat hiuksista (kampausten suunnittelu Malla Tallgren) sekä kasvoista (maskeeraussuunnittelu Jonna Kivimäki). Jos ennen esitystä nuoret saavat huippuammattilaisten kohtelun istumalla maskeerattavaksi sekä hiusten laittoon, esityksen jälkeen koittaa tavallinen sirkusarki: esiintyville on jaettu siivouslista ja jokainen pääsee vuorollaan huolehtimaan mm. katsomon imuroinnista.

Nyt jo kolmannen vuoden kokemuksella Siiri ja Laura ottavat siivouksesta kaiken ilon irti. Ensi-illan jälkeisessä huumassa kaksikko kikattaa yhteen ääneen täydentäen toistensa puhetta:

”Siivousta tulee vain pari kertaa, ja se on ihan hauskaa! Meillä on oma kilpailu; Siiri aloittaa vähän aikaisemmin imuroimaan, ja Laura juoksee häntä kiinni. Me otetaan kajari ja laitetaan musa soimaan ja meillä on bileet!”

Parhaaksi palaksi Kailasta Siiri ja Laura nostavat yhteisymmärryksessä Korean (Korean cradle eli korealainen kehto), missä Sorin Sirkuksella on tänä vuonna tuplarakennelma. Tytöt ovat mukana monessa numerossa, molemmat myös Koreassa.

”On myös hienoa, että saa olla oma itsensä, eikä tarvitse esittää mitään hahmoa”, sanoo Laura.

Laura maskiin!
Siiri maskiin!

”Tykkään, kun kaikki on niin tarkkaa”, jatkaa Siiri.

”Ja biisit on hyviä. Ja valot, kun kaikki heijastuu peileistä”, jatkuu taas tyttöjen yhteinen puhe, kun he käyvät katsomoon pudonneiden popcornien kimppuun.

Sorin Sirkus, Joulushow Kaila
7.1. saakka, katso esityspäivät ja osta liput

Yksi kommentti artikkeliin ”Tähtipölyä ja katsomon siivousta – Joulushow (osa 2)

  1. Päivitysilmoitus: Sirkusta ja lukio-opintoja = sirkustaiteen lukiolinja – Joulushow (osa 4) – SirkusKupla

Jätä kommentti